SEMINEU PE LEMN FERROLI BRESCIA F

SEMINEU PE LEMN FERROLI BRESCIA F

BRESCIA F este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat , prin radiatie si convectie creand totodata o ambianta placuta in incapere.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie precum si utilizarea materialelor de calitate, asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare. Produsul a fost proiectat si testat conform standardului EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid.

Semineul este dotat cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si  aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii.

Corpul semineului este din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta.

Focarul placat cu caramida refractara (samota).

Plita, usa de alimentare si gratarul de ardere sunt confectionate din fonta si  asigura rezistenta si durabilitate in timp.

Calitatea finisajului il recomanda ca produs premium pentru o ambianta placuta in orice camin.

CARACTERISTICI TEHNICE U.M. BRESCIA F Puteri   Putere termica nominala kW 7 Randamente   Parametri tehnici   Consum kg/h 2,1 Volum de incalzit mc 80 Diametru racord evacuare gaze ardere mm 118 Temperatura gazelor de ardere grdC 295 Concentratie CO in gazele de ardere % 0,364 Combustibil lemn,carbune,brichete Distante de siguranta fata de materiale combustibile (lateral/spate/fata) cm 75/55/80 Dimensiuni / Greutati   Inaltime mm 900 Latime mm 400 Adancime mm 460 Greutate kg 46

Caracteristici
Tip Combustibil Lemn
Putere (KW) 1 - 10

Spune-ţi-vă opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Vizualizari: 2704
  • Cod produs: Brescia F
  • Disponibilitate: 20
  • 679,29Lei
  • Fără TVA: 570,83Lei

Etichete: semineu, semineu pe lemn, semineu lemne